Гірськолижна траса “Савич-парку” вперше відкриває сезон 13 листопада

Щойно директор “Савич-парку” Віталій Кирилов завершив чергові технічні роботи та повідомив, що снігова гармата відтепер може стріляти снігом де завгодно – Тернопіль засипало снігом по самі вінця! Саме через таку негоду гірка вперше приймає гостей 13 листопада на тестові спуски.

1479029247-sport-savich-park-jpg

 

В 11 годині у Савич-парку умикнули витяг. На гору терміново виїжджає ратрак. За словами Віталія добре втрамбована снігова подушка може пережити і наступне потепління та стати основою для майбутнього засніження спуску. Савич-парк чекає на свою зіркову зиму вже четвертий рік. За цей час були проведені усі необхідні роботи, щоб зробити наш місцевий гірськолижний курорт зручним та безпечним. На горі є пункт прокату спорядження, працюють інструктори, є кафе з гарячим чаєм та кавою, можна перекусити, зігрітися.



Неподалік і туалет чекає на лижників та сноубордистів – що завжди було найбільшою проблемою відпочинку на цій унікальній гірці.

Звичайно, що найбільше зраділи снігу юні спортсмени гірськолижної школи “Екстрим”, саме вони мають ексклюзивне право тренуватися на горі безкоштовно. А найпершим відвідувачам від Савич-парку спокуслива пропозиція: “Вітаємо з першим снігом у Тернополі! Акція! Даруємо 37 хв безкоштовного катання з використанням лижного підйомника.

Лише сьогодні в неділю 13 листопада 2016 року. Щоб отримати таку можливість, зробіть репост цього посту і лайкніть нашу сторінку Savich-Park.

Прокат спорядження під акцію не підпада.) Працюємо лижєна траса з 11 години.

З першим снігом, тернополяни!


Джерело: TeNews