На Тернопільщині бабуся виховувала 13-річну дівчинку в жахливих умовах разом із 36 котами (Відео)

Тридцять шість котів, собак, декоративних щурів та голобів утримувала у своєму будинку тернополянка. За тваринами не доглядали, відтак через сильний сморід сусідам довелося викликати правоохоронців – розповідає Медіатор.

– Жінка, яка утримувала тварин, спочатку не хотіла відкривати двері. Коли патрульні разом з зоозахисниками зайшли до помешкання відразу кинувся дуже неприємний запах, була цілковита антисанітарія, – розповідає прес-секретар патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська

Господарка пояснила, що їй віддають усіх тварин, яких не продали на ринку біля Збруча. Дехто, за окрему плату, просить взяти котів до себе на деякий час. Раніше жінка допомагала волонтерам ТОГО «Ноїв ковчег», брала тварин на тимчасове утримання. Але їхня кількість щоразу зростала, відтак вже волонтерам довелося рятувати домашніх улюбленців.

– Нарешті ми змогли зайти до Анжели, що збирала тварин.



Сказати, що вони утримуються там в жахливих умовах, просто промовчати. В захаращеній квартирі живе сама господиня з онучкою. На горах сміття тулились купа тварин.
Сморід стояв страшенний від нечистот та трупів тварин, що нудило всіх… Дівчата і досі не можуть відмитись від запаху, – пишуть волонтери ТОГО «Ноїв ковчег» у соціальній мережі.

Разом жінкою у цій квартирі проживала її 13-річна онука. Патрульні передали її додому матері і повідомили соціальну службу, щоб приглянули за дитиною. Усіх тварин забрали волонтери.

Джерело.