Тернополян закликають турбуватися про безпритульних собак та кішок

Аліна Кошельовська очолює громадську організацію “Ноїв ковчег”. Її хвилювання за долю тварин розділяє багато людей. Завдяки роботі волонтерів організації тварини знаходять і перетримку і свій дім. Є надія, що запрацює на повну силу притулок для собак у селі Дичків. За гроші благодійників закуповуються корм та ліки. З настанням холодів Аліна нагадує, що кішки і собаки потребують нашої допомоги.



Свій пост вона розмістила у соціальних мережах.

1479109659-priroda-sobaki-jpg

“У холод не забувайте про замерзлих бездомних тварин. Не закривайте віконця в підвальні приміщення, щоб коти могли туди потрапляти і грітися. Заодно вони позбавлять підвал від щурів і мишей, які розносять небезпечні інфекції. Побачивши на вулиці бездомного котика, нагодуйте його і пустіть в під’їзд погрітися, якщо він проситься. Будьте добрішими до тварин, адже вони набагато беззахисніші нас.Будь ласка, поділіться цим з друзями і знайомими.”

Тернопільський поліцейський-кінолог Андрій Бордельний та його службова собака Емма найкращі в Україні

Зима тяжке випробування для тварин. Потребують нашої допомоги і лісові мешканці і птахи, які залишились на зимівлю. У сильний мороз часом буває достатньо відігріти пташку, яка впала та відпустити її на волю. Робіть годівнички, а весною вдячні птахи захищатимуть ваші сади та городи від шкідників.