Молодий Місяць 19 жовтня: яких справ слід уникати, а на яких зосередитися у цей складний період

Молодик є значущою подією в астрології. Це період, коли нічне світило оновлює енергетику, і такі зміни позначаються на удачі людей, їх поведінці і сприйнятті навколишнього світу.

Молодик в жовтні буде володіти сприятливою енергетикою, яку ви зможете направити на самовдосконалення. Однак він буде викликати стандартні проблеми: нервозність, зміну настроїв і брак енергії для активних дій. Щоб уникнути перевтоми і в меншій мірі залежати від впливу Місяця, експерти сайту радять виконувати комплекс вправ, що підвищують тонус організму.

Особливості Молодика 19 жовтня

Молодик пройде під впливом сузір’я Терезів. Союз Місяця і зодіакального сузір’я буде сприятливий для саморозвитку, що включає не тільки інтелектуальне зростання, але і догляд за тілом. У четвер варто звернути увагу і на стан здоров’я.



Астрологи рекомендують приурочити до цього лікування травами і загальне зміцнення імунітету.

29 місячний день, на думку астрологів, буде одним з найважчих в місячному циклі. У цей період можуть виникати сварки і конфліктні ситуації, які провокують невдачі. Цей день варто провести з оптимістичним настроєм, не зациклюватися на неприємностях і стежити за тим, що і як ви говорите.

Фінанси, робота і справи 19 жовтня

Людям, які займаються своїм бізнесом, в Молодик варто бути уважними. Сьогодні можливі неприємності з органами влади, які можуть спричинити за собою збитки. В цей день також не рекомендується проводити активну торгівельну і закупівельну діяльність, підписувати важливі контракти і приймати важливі рішення. Краще зайнятися завершенням поточних справ і підбиттям підсумків. Ділове співробітництво можливо в тому випадку, якщо у вас не виникне розбіжностей.

Уберегти фінанси в період Нового місяця непросто: часті зміни настрою можуть підштовхнути вас до необачних вчинків, незапланованих витрат і обману з боку нечесних продавців або аферистів. У зв’язку з цим експерти сайту рекомендують не носити з собою великі грошові суми, щоб не спокушати Долю.

У четвер будь-які нові починання можуть обернутися провалом, тому постарайтеся уникати справ, які передбачають тривалий термін виконання. Сьогодні краще займатися рутинними справами і всіма силами уникати конфліктів.

Любов і відносини в Молодик

Часті зміни настрою в період оновлення місячної енергетики, а також зниження життєвого тонусу є не найкращими супутниками кохання. У зв’язку з цим астрологи рекомендують проявляти тактовність і увагу по відношенню до партнера, але не докучати йому своєю увагою. Багатьом людям в цей день буде притаманне бажання провести час на самоті.

19 жовтня не варто приймати доленосних рішень, в тому числі про одруження, переїзд до свого партнера. Такі рішення можуть негативно відбитися на вашому спільному майбутньому, тому не варто квапити події. Самотнім людям, що знаходяться в пошуку пари, підвищена емоційність і чутливість можуть перешкодити зробити вірні висновки. Кращим виходом в цей день буде позитивне спілкування і ненав’язлива допомога, якщо вона буде потрібно від вас.

У ділових відносинах в період Нового місяця також не все гладко. Незважаючи на те, що день непоганий для ділового співробітництва, можуть виникнути проблеми з прийняттям вірних рішень. Також настрій, залежне від місячної фази, може зіграти з вами злий жарт. Тому якщо ви не впевнені в стабільності свого настрою, відкладіть дискусії та спілкування з начальством.

Здоров’я і емоції в четвер

У період Нового місяця організм відчуває стрес від негативного впливу безлічі факторів. Рекомендується в цей день виключити сильні фізичні та емоційні навантаження, які можуть призвести до занепаду сил і больових відчуттів. Однак повністю виключати рухливість не варто: легка гімнастика підтримає організм в тонусі, а прогулянка на свіжому повітрі підтримає імунітет. Відкласти варто лише активні тренування, на яких ви ризикуєте отримати трaвму, рoзтягнення або удaри.

В емоційному плані день є складним. Новий Місяць впливає на сприйняття світу, і люди схильні до образ, плаксивості і впертості. Такий стан справ вимагає уваги і коригування поведінки, тому астрологи рекомендують усамітнення. Не беріться за важливі справи, щоб виключити можливість фатальних помилок і промахів, а також не вступайте в дискусії з вороже налаштованими людьми.

Молодик завжди привертало увагу людства. Цей період, як і серп, є днем потужного викиду енергії з космосу, яку використовують і для проведення різних ритуалів. В Молодик 19 жовтня особливо ефективними будуть ритуали на позбавлення від негативу.

Джерело.