Українські політики в піснях: “горілка”, “бджілка” і “курочка-несучка”

Українські політики все частіше стають героями літературних творів, картин, музичних замальовок. Звичайно ж, дуже рідко автори вихваляють слуг народу (втім, так було майже завжди, за винятком “совка”). Сьогодні ж Styler вирішив подумати: які українські пісні краще всього характеризують можновладців. До речі, завдяки діянням політиків, у нас є великий простір для фантазій. На днях скандальний Михайло Добкін “наїхав” на відому українську співачку Тіну Кароль, назвавши її “тупою куркою”. Ну, як кажуть, що у кого болить…



Заздрити, шановний Михайле Марковичу, недобре.

А ось Добкін-молодший вже давно став зіркою соціальних мереж. Правда, якщо б він прославився своєю професійною діяльністю, то було б куди краще. А так, як казав Леонід Кравчук, “маємо те, що маємо”…

Спочатку отримав, потім – забрали. Що це? Правильно – громадянство Саакашвілі. Екс-губернатор Одеської області не згоден з Порошенком і, судячи з усього, мітить на його пост. Але як іноземець може керувати Україною – відомо лише Всевишньому і, мабуть, Мустафі Найєму.

Найєм, до речі, вже давно входить в список “самих завидних женихів-парламентаріїв”. А що: розумний, симпатичний, активний, от, правда, на роботі гість не частий. Але про країну Мустафа, звичайно ж, думає більше, ніж про особисте життя.

Пам’ятаєте, як нещодавно Савченко “запалювала” в ресторані під Сердючку? От відразу видно: людина з народу і з народом! Тільки от з яким народом – це питання…

Ось це поворот! Одіозний Ківа готується стати президентом країни. Амбіції найпопулярнішого борця з наркоманією просто зашкалюють. До речі, потенційний кандидат у президенти впевнений, що гроші на передвиборну кампанію йому дасть народ України. Народ України своє слово вже сказав.

“Сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Вірніше можуть дивитися не лише всі, мало хто може це робити”… “У мене є два заступника, чотири з яких вже місяць лежать в кабінеті міністрів”… “Щоб холодна вода перетворилася в гарячу, її треба підігріти”. Які думки крутяться в голові столичного градоначальника – відомо лише йому самому.

Юлія Володимирівна пройшла шлях від “газової принцеси” до прем’єр-міністра України. Леді Ю сиділа в різних кріслах. Але зараз вона – лише народний депутат. Чи вистачить сил (і совісті) Тимошенко, аби перемогти на майбутніх президентських виборах? Може, краще 56-річній слузі народу більше приділяти уваги своїй внучці Єві?

Жарти про кондитерські фабрики Петра Олексійовича, які гарант обіцяє продати вже четвертий рік, вже навіть нікого не веселять. У Порошенка, без сумнівів, “все в шоколаді”. От би і країні передався його талан.

До старшого сина президента України ніяких претензій: в скандалах не помічений, у АТО був, артистів “тупими курками” не обзивав. Прямо “золоте дитя”!

Про гарячий темперамент Парасюка відомо всім. Зараз нардеп “роздає” своїм колегам направо і наліво. Робить це парламентарій куди краще, ніж приймає закони. Втім, може вислів “б’є – значить любить” – саме про Парасюка? До речі, ходять чутки, що “легітимний” втік з країни саме тому, щоб не відхопити знатних “звіздюлін” від Володимира.

Віктор Ющенко давно зрозумів, що президентство – це не його. Напевно, екс-гаранту відкрилася проста істина: краще не бути в політиці і купатися в меді, ніж бути – і купатися в… Ну, ви зрозуміли…

Генпрокурор Юрій Луценко неодноразово був помічений в “алкогольних” скандалах. Але що в цьому такого? Просто Юрій Віталійович вирішив слідувати описаним в легендах і піснях образах уславлених українських козаків. Тютюн, люлька, мед-горілка. Справжній “козарлюга”!

Для Ляшка український народ – це як священна корова для індуїстів. Вбивати, звичайно, заборонено, але доїти можна скільки завгодно.

Симоненко пам’ятаєте? А про комуністів? Ми – ні.

Ну і як же без нього? Колись Андрій Кузьменко лаконічно, але дуже чітко, заспівав про цього кровожерливого карлика. Додати більше нічого.

Джерело.