Тернополянка зняла кліп поблизу Флоренції (відео)

Середньовічне абатство неподалік Флоренції, омріяний сильний вітер замість притаманного Тоскані серпневого штилю під час зйомок, поєднання класики та електронної музики – унікальний дебютний кліп на пісню INVOCATION зняла в Італії наша землячка Мар’яна Боднар. До Тернополя співачка приїхала вперше за останні 8 років, аби презентувати відео та розповісти про свій новий однойменний італійсько-український проект – розповідає Медіатор.

– Пісня INVOCATION і відео, яке ми презентуємо – початок великого однойменного проекту класичного кроссоверу. Це поєднання класичної та електронної музики, новий напрямок, нові технології. Ми готуємо ще мультимедійну частину – Video Mapping. Це 3D-проекція, яка відтворюватиме рухи, – ділиться планами співачка.

Сингл INVOCATION розповідає про боротьбу людини із зовнішнім світом, її чистої душі з внутрішніми спокусами. Це поєднання вічної класики та сучасної електронної музики з елементами стародавньої мови Санскриту.

Довідка: З рідного міста відома в Україні та за її межами оперна співачка поїхала 16 років тому.



Українська сопрано закінчила Києво-Могилянську Академію, працювала у Києві телевізійним журналістом та в Секретаріаті Президента. Проте продовжила здобувати музичну освіту у Римі та Відні. Виступала з соло-концертами, у сольних проектах та в оперних постановках в Італії, Австрії, Словаччині, Польщі, Німеччині, Мальті та Україні; здобула кілька нагород на конкурсах, гранти та стипендії. У 2015 р. була організатором та солістом проектів класичної та неокласичної музики “NightGravity” та “Flagro” в Ужгороді. У 2016-17 часто виступає на Мальті та в Італії з класичним оперним репертуаром у супроводі джаз-музикантів, експериментує з новими обробками, прочитаннями та інтерпретаціями відомих творів. У 2017 композитор із Флоренції BOXEDGE запросив її до нового неординарного проекту музичного кроссоверу.

Джерело.