Смертельна аварія у Тернополі: молодий водій збив 24-річного пішохода (ФОТО)

Під колесами автомобіля загинув чоловік. Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Тернополі на вулиці Протасевича першого листопада близько 23:00.

Про аварію на лінію “102″ повідомив місцевий житель. Він заявив, що невідомий автомобіль збив людину та втік.

На місце пригоди виїжджала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. За словами правоохоронців, водій автомобіля не тікав, він від’їхав кілька метрів та зупинився.

За кермом BMW-525 був житель села Малий Ходачків, 1998 року народження. Кермувальник їхав в напрямку Збаразького кільця, коли на проїжджу частину вийшов чоловік. Він переходив дорогу за межами пішохідного переходу.



Водій не встиг пригальмувати і невідомий опинився під колесами авто. Травми потерпілого виявилися несумісними з життям. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичне сп’яніння. Триває слідство.

Особа загиблого у дорожньо-транспортній пригоді уже встановлена. Це двадцятичотирьохлітній мешканець села Великий Ходачків.

Наразі правоохоронці з’ясовують, чого загиблий був у Тернополі, з ким та що робив вночі на об’їзній дорозі. Судмедексперт має дати заключення про стан чоловіка на предмет алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Джерело.