Тернополянка розповілa, що робиться зa лaштункaми телешоу «Модель ХL»

Ірина Купчак стала однією із учасниць нового шоу “Модель ХL”. На своїй сторінці в мережі Insagram дівчина розповіла, що потрапила на кастинг зовсім випадково, – пише 0352.

— Якщо пригадати найперший кастинг, до речі, на який я потрапила зовсім випадково. То можу сказати, що я до цього всього сабантую не ставилася серйозно. Думала, що пройти у наступний тур без зв’язків/грошей і тд – нереально! І саме тому, коли запросили на цей кастинг, найперша думка, яка промайнула в мене в голові, була про те, що треба точно їхати, бо кастинг кастингом, а по Києву гуляєш не кожного дня, — зазначила Ірина.

У телевізійній версії Ірину показали, як одну з перших учасниць, яка вийшла до суддів. Насправді ж дівчина була однією з останніх. Перед цим ще потрібно було чекати більше 10 годин під сонцем, пише Доба

— Коли знімали різноманітні промо для проекту, всі дівчата, як істінні багіні, стоять на каблуках, жаряться на сонці і думають, як би то привернути всю увагу камер на свою персону, я, виглядала так, ніби у мене 4 дітей, 45 соток городу, 2 кредити і чоловік-алкоголік.



Стояла собі там з краєчку в кросах, тішилась життю і думала: “Господи, коли ж це все вже нарешті закінчиться!?”. Але я навіть уявити не могла, наскільки сильно, весь цей кіпіш, стане важливим для мене, — підсумувала дівчина.

Нагадаємо, що Ірина родом із Заліщиків, що на Тернопільщині. На кастингу дівчина подарувала суддям проекту магнітики, де зображена панорама Заліщиків та підкорила суддів своєю красою та харизмою.

Джерело.