Двоє діток тернопільського поліцейського хворі на загадкову хворобу – їм потрібна допомога

Подружжя Богданових з Тернополя просить про допомогу для двох хворих дівчаток шести та трьох років, яким вітчизняні медики ніяк не можуть встановити діагноз. Лікарі кажуть про якесь рідкісне генетичне захворювання мозку, діагностувати котре можна тільки за кордоном.
Життя Кароліни і Каміли перетворилося на суцільну боротьбу за можливість рухатися. Дівчаткам щодня роблять масажі, медичні процедури та примушують займатися спеціальною фізкультурою.
Багато років лікарі Львова, Києва і Харкова намагаються дати відповідь на питання, що саме перешкоджає здоровому розвитку малечі, однак досі ці спроби марні.
“— Всі можливі в Україні, всі можливі по тих обмінах, по тих генах ми все виключили”, — розповідає мама Ірина Богданова.
Перед зачаттям дітей подружжя зверталося за консультацією до генетиків і ніяких застережень не отримало. Старша донька отримала післяпологову травму, внаслідок якої через вісім місяців медики констатували мікроцефалію.
Відхилення у розвитку меншої доньки батьки розгледіли, коли їй було лише два місяці. Тоді одразу ж стартувала інтенсивна реабілітація, завдяки чому Каміла може сидіти.
Лікарі впевнені лише в тому, що в обох дівчат є ураження центральної нервової системи, а от причина проблеми незрозуміла, — повідомляє ТСН.
Знайти причину руйнування головного мозку погодилися іспанські фахівці, але коштуватиме діагностика для однієї дитини аж 18 тисяч євро. Безкоштовні квитки для перельоту гарантовані МАУ згідно з угодою з телеканалом 1+1. Кошти ж повинна зібрати сама родина.
Відгукнутися на це може кожен грошовим переказом на картку Приватбанку 5168 7427 0516 6316.

Джерело.