Фатальне таксі на Тернопільщині: розбились водій і 9-місячна дівчинка…

Автомобіль Ford Connect — таксі, що прямувало з Борщова до Тернополя. За кермом був 23-річний водій із села Верхняківці.

Неподалік села Плебанівка Теребовлянського району сталася смертельна ДТП. На трасі не розминулися іномарка та вантажівка. За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля Ford Connect виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у DAF. Ушкодження отримав і третій автомобіль, який проїжджав поруч у момент зіткнення. Водій автомобіля Ford Connect загинув на місці… Постраждали також і його пасажири — мати з 9-місячною донечкою та їхня бабуся.



У важкому стані їх доправили швидкою до Теребовлянської районної лікарні. Через шість годин після аварії дівчинка померла…

Як вдалося дізнатися «НОВІЙ…», автомобіль Ford Connect — таксі, що прямувало з Борщова до Тернополя. За кермом був 23-річний водій із села Верхняківці. Того дня він віз до обласного центру мешканців Борщова — пані Наталю З., її донечку Марію-Єлизавету та їхню бабусю.

— Поки що достеменно не знаємо про обставини аварії, адже потерпілі в лікарні. Неймовірно прикро, що загинуло їхнє ангелятко… Ще кілька днів тому бабуся возила онучку у візочку. Марія-Єлизавета була дуже бажаною і любленою дитиною, — витирає сльози сусідка родини. — Наталя із мамою везли дівчинку до ортопеда. Вони й раніше доправляли її до лікаря на тому ж таксі. Водій хоча й молодий, але був дуже відповідальним. Розповідають, що він жив із бабусею, його батьки — за кордоном. Тато загиблої дівчинки за день до трагедії поїхав до Польщі, страшна звістка повернула його… У Польщі навчається старший син подружжя, який нині важко переживає втрату маленької сестрички. Наталя доглядала за своєю крихіткою, душі в ній не чула… Щоб підтримати й допомогти родині, адже вдома нині лише прабабуся, яка цілими днями плаче, сусіди поїхали по тіло дитини, навідуються до лікарні до потерпілих. Для усіх нас — це велике горе…

Джерело.