15-річна дівчина двічі намагалася вкоротити собі віку через коханого

На Тернопільщині, у Збаразькому районі, розгорнувся справжній любовний трилер – неповнолітня школярка, спершу порізала собі передпліччя, а згодом кинулась під автомобіль.

Так дівчина намагалась привернути увагу свого 17-річного хлопця та поговорити з ним. На сайті ГУНП у Тернопільській області, розповідають, що не обійшлося і без алкоголю, бійки та ревнощів.

За словами Володимира Гарасиміва, тимчасово виконуючого обов’язки начальника Збаразького відділення поліції 15-річна дівчина родом із Кременецького району. Того дня вона зі своїм 17-річним хлопцем відпочивали у її бабусі. Згодом молоді люди поїхали на природу на запрошення двох старших хлопців. Підлітки пили пиво і віскі, згодом почали сваритися через дівчину. Зрештою 17-річний хлопець подзвонив своїй сестрі і попросив забрати його.



Та сестра приїхала з подругою, і замість того, щоб забрати захмелілого брата, вони вдвох з коліжанкою побили 15-річну кременчанку. Незвані гості поїхали, а ображена школярка всіляко намагалась помиритися зі своїм коханим, який не звертав на неї жодної уваги. У відчаї дівчина розбила пляшку з-під пива та порізала собі передпліччя, та жодної реакції від «Ромео» так і не було. Тоді компанія вирішила йти додому, і вже по дорозі, дівчина кинулася під колеса проїжджаючого повз них авто. На щастя “Джульєтта” залишилась жива, отримавши лише забій тазу та передпліччя. Сьогодні, поліція хоче притягнути до відповідальності батьків усіх чотирьох підлітків за розпивання пива та віскі їхніми дітьми.

Джерело.