На Тернопільщині через дурну пораду один чоловік загинув, а інший потрапить за грати

Два дні тому 29-річний бучачанин збив людину. Він зупинився і збирався викликати швидку. Але водії двох автівок, що проїжджали повз, порадили не шукати собі пригод. У результаті 33-річний чоловік мертвий, а тому, що був за кермом, світить до 8 років в’язниці…

«Менше доби знадобилося працівникам Бучацького відділення поліції, аби встановити особу, причетну до дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув чоловік. 12 листопада під колесами автомобіля загинув чоловік. На лінію «102» надійшло повідомлення від жителя Бучача.



Він повідомив, що у селі Трибухівці, неподалік цвинтаря, лежить чоловік. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада швидкої. Проте медики лише констатували смерть невідомого, а причина нещастя – дорожньо-транспортна пригода» – повідомляє відділ комунікації поліції у Тернопільській області.

Аби з’ясувати обставини трагедії, на допомогу бучацьким полісменам прибула група оперативників ГУНП із Тернополя. Свідки, яких вдалося знайти правоохоронцям, розповіли, що в день аварії бачили загиблого п’яним. За деталями автомобіля-втікача, що знайшли на місці аварії, вдалося знайти його власника. Слідчі вилучили бампер та підкрильники.

Коли правоохоронці з’явилися на подвір’ї водія-втікача, його авто уже було відремонтованим, адже він працює автотехніком і намагався позбавитися будь-яких слідів ДТП.

«Допомогли встановити особу водія небайдужі місцеві мешканці та камери відеоспостережень, встановлені в населеному пункті. Як стало відомо, залишив місце пригоди житель села Трибухівці. Чоловік у скоєному зізнався. Він розповідає, що спочатку зупинився біля чоловіка, який потрапив йому під колеса, хотів викликати швидку. Проте неподалік нього зупинилося ще дві автівки і водії порадили тікати, щоб не мати проблем. Переляканий чоловік так і вчинив» – йдеться на сайті ГУНП.

Джерело.