У Тернополі в аеропорті підпалили літак (фото)

17 листопада на базі Тернопільського аеропорту відбулися тактико-спеціальні навчання. Під час заходу було відпрацьовано практичні дії особового складу Тернопільського гарнізону пожежно-рятувальної служби, відомчої пожежної охорони об’єкту та служб взаємодії щодо ліквідації умовної пожежі повітряного судна.

До слова, основною метою таких навчань є досягнення максимальної злагодженості дій підрозділів Служби порятунку із працівниками аеропорту, центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, спрямованих на порятунок пасажирів, гасіння пожежі, а також надання медичної допомоги постраждалим під час авіаційної пригоди.

За тактичним задумом, виникає пожежа літака АН-2. На борту літака знаходяться 6 пасажирів та 2 члени екіпажу. При запуску двигуна загорівся моторний відсік, також відбулося витікання пального із подальшим займанням під фюзеляжем літака.

На виклик прибули підрозділи Тернопільського гарнізону та працівники об’єктової пожежної частини.

Завдяки організованим та професійним діям бійців Служби порятунку оперативно прокладаються магістральні та робочі лінії та розпочинається ліквідація загорання. Увага вогнеборців спрямовується і на недопущення перекидання полум’я на ангар та інше повітряне судно, яке розміщене поряд.

Джерело.