Тернопільський Сірий розповів, де пройшла його “бурхлива молодість”, про ідею “Вар’ятів” та любов до мови

Сергій Притула розповів про свій стосунок до міста Дніпра. Він написав, що саме у цьому місті виникла ідея створення “Вар’ятів”.
Тернопільський Сірий розповів, що його любов з Дніпром розпочалась 15 років тому, коли він вперше приїхав у місто в складі команди КВН “Тернопільська Особлива”. Тоді команда стала віце-чемпіонам Дніпроліги КВН.
Сергій Притула каже, що саме у Дніпрі виникла ідея створення “Вар’ятів”.
“— Ми дуже тішились, що в Дніпрі на нас йшов глядач. Підтримка була неймовірна, любов публіки безмежна і саме тут я вперше почув фразу “ми даже не знали что можно так смешно шутить на украинском”. І саме ця фраза тоді стала зерном, з якого в майбутньому проросте “Вар’яти-шоу”, — пише Притула у facebook.

Він їздив у Дніпро із “Камеді-Клабом”, годинами гуляв по набережній і вважає це місто тим, де спати недопустимо — лише веселощі.
“— Якщо і можна про якесь місто в Україні сказати, що “тут пройшла моя бурхлива молодість”, то це якраз про Дніпро. Бо тут я дозволяв собі те, чого не міг у Тернополі”.
Тернопільський Сірий саме у Дніпрі усвідомив, як йому дорога українська мова:
“— Бо підійдеш бувало до таксиста в центрі і кажеш: Я: добрий вечір, скільки буде коштувати на Подстанцию? Таксист: 30 гривен.



Я: дякую. Проходжу 20 кроків підходжу до наступного таксі. Я: дружище, на Подстанцию за сколько? Таксист: 10 гривен”.
Вже не жартуючи, Сірий каже,що у 2014 році Дніпро стало форпостом України. Аще вони вперше там давали свій концерт і мали два аншлаги.

 

Джерело.