20-річна уродженка Тернопілля поборола власні комплекси та потрапила у ТОП-8 телепроекту «Модель XL» (відео)

Цього тижня на каналі «1+1» вийшов новий випуск революційного проекту «Модель XL». 10 українок розміру плюс-сайз змагалися за подальшу участь у програмі. Втім,пощастило не всім, однак Ірина Купчак з Тернопільщини вкотре вразила суддів та здобула місце у вісімці найкращих.

В цьому епізоді красуні переселилися в заміський будинок, де на них чекають складні випробування на шляху до перемоги. І першим випробуванням стало прощання із своїми комплексами. Дівчата пройшли по вулиці в центрі Києва в купальнику, в той час на тілі були написані образливі слова, які кожна з них чула на свою адресу: «корова», «товстуха», «жирна», «кабан», «дилда» тощо.

Наступний конкурс – дефіле у нижній білизні. Звісно, проявити себе на сцені з хорошої сторони не усім вдалося: хтось спотикався, хтось невміло дефілював, у когось на обличчі були зайві емоції та переживання.



Однак нашій землячці усе вдалося на «відмінно». Ірина закривала цей міні-показ і вийшла на сцену з крилами, як у моделей Victoria’s Secret. Судді були вражені граційністю та впевненістю дівчини, яка анітрохи не переживала на подіумі.

Зрештою, після двох випробувань проект покинули дві красуні. Тепер за звання «Модель XL» змагаються 8 учасниць і 20-річна Ірина Купчак із Заліщиків – одна з них.

Пропонуємо тим, хто пропустив шоу по ТВ, переглянути останній випуск просто зараз:

Джерело.