Зниклого в лісі 80-річного жителя Тернопільщини шукали майже 70 людей (ФОТО)

25 листопада о 17.40 годині від чергового Тернопільського відділу Національної поліції рятувальники отримали інформація про те, що в лісі, поблизу с. Петрики Тернопільського району, зник місцевий житель,1937 року народження. За інформацією родичів, о 12 годині дідусь пішов до лісу, а близько 17.00 зателефонував і повідомив що заблукав. Надалі зв’язок із ним припинився.

О 18.45, з метою організації пошуків зниклої людини, начальником Управління ДСНС у Тернопільській області полковником служби цивільного захисту Віктором Маслеем оголошено сигнал «Збір-Аварія» для Тернопільського районного відділу, 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, пошуково-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення та позаштатного кінологічного розрахунку.

Загалом до пошукових робіт було залучено: 32 осіб від Управління ДСНС у Тернопільській області. 30 чоловік особового складу та кінологічний розрахунок районного відділу Національної поліції. Крім того до пошуків долучились родичі та односельці зниклого.

О 22.17 старенького знайшли. Стан чоловіка задовільний його здоров’ю нічого не загрожує, повідомили у прес-службі У ДСНС України в Тернопільській області.

Джерело.