Водію-далекобійнику в Тернополі пропонують 20000 на місяць

У Тернополі знову бум вакансій. Так, всього за минулий тиждень на сайті work.ua було опубліковано 383 провозиції роботи в місті Тернопіль та області.

Як і в попередні тижні роботодавці найбільше шукають працівників у такі категорії: продаж та закупівлі – 166 вакансій, робітничі спеціальності та виробництво – 134, роздрібна торгівля – 121, сфера обслуговування – 117. Найменше потребують: топ-менеджмент та керівництво вищої ланки, програміст та прибиральниця – по 6, страхування, культура, музика, шоу-бізнес – по 3, нерухомість та юриспруденція – по 2.

Зазначу, цього тижня прослідковується спад на потребу водіїв та працівників сфери авто/транспорт – всього 89 вакансій.

Список найпопулярніших та найзатребуваніших професій виглядає так:

Цього тижня рекордсменом по заробітній платі стала вакансія водія-далекобійника. Працівнику обіцяють виплачувати як мінімум 20 тисяч гривень щомісяця.

Серед представлених категорій найбільше обіцяють платити представникам робітниих професій та продажу – від 4200 до 15000. Чи не нейменше – прибиральницям, бухгалтерам, менеджерам з персоналу – від 3200 до 4000 гривень.

У групі “Шукаю роботу Тернопіль” найбільше оголошень про пошук підробітку. Попри те люди вказують своє небажання працювати в мережі Інтернет.

Джерело.