Нова та недорога квартира з меншою “комуналкою” в Тернополі стала реальністю

Бюджетне житло в Тернополі користується найбільшою популярністю. Однак, не завжди маленьке помешкання є вигідним для власників. Для того, щоб квартира була максимально зручною, необхідно правильно організувати простір. Як перетворити житло на «розумну» квартиру читайте в матеріалі.

Новий тренд на ринку нерухомості – це Smart House, розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.
За його словами, мала площа старт-квартири спрощує і покупку житла, адже, чим менша площа, тим дешевша квартира, але й життя в ній: комунальні рахунки будуть на порядок нижчими.
Квадратний метр коштує небагато, а ось ціла квартира – вже дорого. І ось на ринку стали з’являтися бюджетні варіанти – так звані смарт-квартири – маленька, але розумна квартира.
– Смарт-квартира – це не просто малометражне приміщення. Це ідея і спосіб організації простору.



Вся площа в Smart House використовується ефективно, що дозволяє запропонувати покупцям сучасне житло за доступною ціною, – каже Андрій Матла.
Будівельник говорить, що в таких квартирах функціональні зони об’єднуються за принципом студії.
В такому житлі максимально використовують кожний метр. Тому власники економлять на комунальних платежах за рахунок використання сучасних технічних рішень і оптимального метражу. Ви платите не за метри, а за функціональний простір.
В Тернополі також цілком реально облаштувати «смарт-квартиру».
– В наших будинках покупці отримують можливість реалізувати власний варіант у плануванні квартири. Квартира продається, коли будинок зводиться. Проте, будівництво може здійснюватися суто «під замовника». Є проектна квартира, якщо замовник має інше бачення, може звернутися до архітектора, який втілить побажання людини, – каже Андрій Матла.
За словами будівельника, все залежить від бажань та ідей покупця:
– Трикімнатну квартиру студійного типу можна зробити навіть в 50-ти квадратах, і ці кімнати не будуть малої площі. Кухня буде зблокована з вітальнею та прихожою, плюс ви отримуєте 2 спальні.
В нових європейських багатоповерхівках будівельна компанія «Матла» пропонує комфортне житло площею 35, 50, 60 та 70 квадратних метрів з можливістю довільного перепланування квартири. В цих помешканнях враховані останні тенденції, які використовуються в країнах Європи.

Джерело.