Поки 9-річного хлопчика шукало все село і поліція, він ховався на горищі

Про зникнення 9-річного жителя села Плотича Тернопільського району правоохоронцям повідомили його рідні 24 листопада близько 16 години. Більше 50 поліцейських негайно вирушили на пошуки дитини. Адже потрібно було поспішати, щоб відшукати зниклого ще до настання ночі.

Село оглянули працівники районного відділення поліції, спецпризначенці, кінологи, рятувальники та місцеві жителі. Батьки навіть припустити не могли, куди міг податися їхній син. Лише розповіли, що того дня насварили хлопчика.

Допоки пошукова група прочісувала територію села, старший лейтенант Тараса Новосада разом із колегою вирішили повторно оглянути все обійстя. Зазирали у всі господарські будівлі, кликали малого на ім’я і, зрештою, почули якийсь тихий звук на горищі.



Коли хлопчика розшукали, була вже північ. Виявилось, що дитина після сварки з мамою заховалась на горищі. Там втікач і заснув. Побачивши в своїй схованці поліцейського у формі, він добряче злякався, а ще боявся, що його знов сваритимуть. Хлопчика повернули батькам. За час перебування на горищі він добряче змерз.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Джерело.