Мер Збаража проти одностатевих шлюбів

Під час останньої сесії Збаразької міськради депутати одноголосно підтримали депутатське звернення дружини Романа Полікровського щодо звернення до Президента, КМУ, ВРУ і ін. з вимогою не вносити змін в Закони і Конституцію, які руйнуватимуть християнські цінності і відкриють дорогу одностатевим шлюбам і всиновленню дітей такими сім’ями…

“Останнім часом певні сили намагаються на законодавчому рівні нівелювати традиційний для нас інститут сім’ї і зруйнувати природнє поняття шлюбу чоловіка і жінки. Певні європейські структури активно тиснуть на владу і законотворців, щоб внести зміни в Конституцію України і забрати з 51 статті формулювання шлюбу, як “згоду чоловіка і жінки” і замінити на “кожен має право на шлюб”, а що з цього вийде і хто такий КОЖЕН нам залишається тільки здогадуватись…”, написав мер Збаража на сторінці у ФБ.

Додавши: “Закликаю усіх Народних депутатів не прогинатись під тиск окремих сил, які просувають весь цей бруд, який прикритий добрими намірами і не підтримувати подібних змін!!! ”

На доказ своїх слів, розмістив у соцмережі фотографію своєї щасливої багатодітної сім’ї.

Джерело.