Найкрасивіша студентка ТНЕУ їздить на автівці та робить ремонт у власній квартирі

Новоспечена “СтудМіс ТНЕУ 2017” Анна Данилюк досі не може повірити у свою перемогу. Дівчина стала володаркою трьох титулів: “Міс фото”, “Міс глядацьких симпатій” і “Перша Міс університету”. Ексклюзивно для “20 хвилин” красуня розповіла про участь у конкурсі.

У 14 років дівчина закінчила модельну школу та вже понад 6 років займається моделінгом. Все життя танцює. – Здобула КМС зі спортивної аеробіки, танцювала у головному складі команди ТНЕУ, виграла Чемпіонат України, – хизується дівчина. – Була учасником міжнародного волонтерського табору у Німеччині.



У 2016 і 2017 також брала участь у міжнародно-культурній програмі США. Закінчила Школу Помічника Депутата. Щаслива, що брала участь у найбільшій події світової модельної індустрії – World Model Market. Відчула на собі всі етапи кастингу проекту «Супермодель по-українськи». 20-річна красуня ніколи раніше не брала участі у подібних конкурсах. Їй завжди було дуже важко переступити через саму себе.

– Не знаю, чи соромилась, чи боялась програти, а, можливо, боялася конкуренції, але все-таки наважилася, – розповідає дівчина. – Однак якщо я і беру участь, то повинна дійти до перемоги. Це, дійсно, новий формат для усвідомлення навіть самої себе. Для мене не діє принцип: «Головне – це участь, а не перемога».
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/studmis-tneu-sama-zarobila-na-kvartiru-ta-avtivku-10657103.html

Анна дуже мудро розмірковує про суб`єктивізм поняття краси. Мовляв, у кожного свій смак і свої уподобання.

– Взагалі для мене краса – найсуб’єктивніша річ на Землі, – каже студентка. – І що би там не говорили, але такі конкурси об’єктивними бути не можуть. Не скажу, що для мене на першому місці внутрішній світ людини, бо на нього дивляться не в першу чергу. Але все у жінці має бути гармонійним. Адже у цьому справжня жіноча краса. Вміючи поєднувати свій стиль, поведінку, харизму, голос, характер, зовнішність, – можна досягнути небаченого результату. Анна переконує, що підготовка до конкурсу була дуже важкою. Місяць виснажливої роботи над собою. Дівчина була налаштована серйозно, тому щодня тренувалася і удосконалювала свої уміння. – Виходиш з дому о 8 ранку, приходиш о 9 вечора, – згадує красуня. – Усі справи, навчання, робота – відійшли на задній план. Останній тиждень був найважчим – лягала о 5 ранку. Кожного дня і ночі тренувала свій танець, який показувала на талантах. На перемогу взагалі не очікувала, справді. Одразу ж почала плакати, коли почула своє ім`я. Це були, дійсно, сльози щастя. Ми ще на репетиціях розділила собі місця між дівчатками, але коли почула про свою перемогу, не могла повірити.

Дівчина вірить у матеріалізацію думок. Мовляв, всі мрії мають здатність збуватися. – Я вірю в матеріалізацію думок, і ця перемога – тому підтвердження, – переконує Анна. – Впродовж найближчих місяців планую переїхати у власну квартиру, зараз я там затіяла ремонт. Їжджу на машині. Мрії здійснюються. Тому у мене немає однієї мрії. Бо знаю, що можу загадувати їх у необмеженій кількості – все збудеться. Її життєве кредо: “Якби ви зрозуміли, наскільки сильні ваші думки, ви б ніколи не думали негативно”. Дівчина мріє не лише про матеріальні блага, вона турбується і про духовне багатство. У майбутньому бачить себе успішною жінкою, якою буде пишатися такий самий успішний чоловік. Анна мріє про щасливу сім`ю, двох діток та гармонію в житті.

Джерело.