Хто не п’є, тому на роботу: корпоратив очима Притули

Все, про що не говорять вслух

Вже зовсім скоро стартує улюблений сезон офісних працівників (і не тільки) – підготовка до новорічних свят. Клопотів справді чимало: обрати оптимальне місце, якщо відзначаєте просто на роботі – то, принаймні, скласти меню і продумати розважальну програму.

Проте як би ми не тішили себе ілюзіями, що наш корпоратив буде найкращий, вони бувають всього лише двох видів – “багаті і бідні”. У цьому впевнений гуморист Сергій Притула.

В новому випуску “Вар’яти-шоу” ведучий нагадав: більшість учасників веселого дійства спокійно допивають своє шампанське із пластикових стаканів, а потім …повертаються до моніторів:

“Яке бухати? Завтра на роботу”, – іронізує ведучий.

Інший варіант більш привабливий – замовлений ресторан, всі нібито задоволені. Всі, окрім директора, котрий залюбки поспішає додому швидше, аби не бачити підлеглих хоча б перед святами.

Все це, звісно, тільки жарти, але свого часу у команді Притули також був не надто приємний випадок. В одному з інтерв’ю він зізнався: коли змінилося керівництво каналу, де він працював, корпоративи скасували.

Але шоумен не розгубився: зателефонував колезі по цеху Олександру Педану, вони скинулися і за власний кошт організували все, що потрібно. З того часу це вже добра традиція для них, збиратися разом, щоб не сталося.

Джерело.