ДУЖЕ ВАЖЛИВО! Притула звернувся до українців за допомогою

Чоловік сильно незадоволений

Мережу заполонили фейкові сторінки Сергія Притули, які набирають тисячі підписчиків.

Про це телеведучий написав у Facebook.

“Суспільство. Не так часто щось прошу, крім допомоги в АТО. Але тут така справа, що якби міг впоратися сам, то б і не просив”, – йдеться в повідомленні.

За його словами, якийсь невідомий створив фейковий аккаунт Сергія Притули в Instagram. Спочатку він не звертав на це увагу, однак фейк досить жваво набрав понад 70 тис. підписчиків і почав проводити якісь розіграші, оперувати якимись сумами, пропонувати послуги по рекламі і просуванню товарів. Усі ці дії здійснювалися від імені Притули.

“Я вже зробив кілька спроб блокування чорта з різних сторін.



Але достукатися до адміністрації соцмереж важче, ніж у Пентагон. Однак, добрі люди сказали, що якщо одночасно поскаржаться багато людей, то, можливо, це приверне увагу системи. Тому, буду вдячний, якщо присвятите цьому питанню 1,5 хв. свого життя”, – підсумував він.

Нагадаємо, вже зовсім скоро стартує улюблений сезон офісних працівників (і не тільки) – підготовка до новорічних свят. Клопотів справді чимало: вибрати оптимальне місце, якщо відзначаєте прямо на роботі – то, принаймні, скласти меню і продумати розважальну програму.

Крім того, коли шоумен Сергій Притула вперше запросив свого сина до себе на роботу, то навіть не думав, чим це обернеться. Залишивши Дмитра з колегами, зоряний батько спокійно пішов по справах.

Джерело.