“Ходили чутки про розлучення”: Тільки погляньте на обраницю одного з найбагатших людей світу, Ріната Ахметова

Незважаючи на війну на Сході, Ахметов, левова частка основного бізнесу якого знаходиться там, цього року всеодно залишається найбагатшою людиною України, передає Корупція.Інфо

Як і дружина Коломойського, обраниця Ахметова не публічна особа, і побачити її поряд з чоловіком на будь-яких заходах, вкрай важко. Окрім того, що Ахметов, є найбагатшою людиною країни, одним із власників компанії SCM, а також власником усім відмого футбольного клубу “Шахтар”.

За даними авторитетних ЗМІ, пані Лілія, була звичайною мотористкою, на заводі, який виробляв гумово-технічні вироби, тепер же, вона володіє 10% компанії чоловіка, яка контролює активи однієї із найбільших промислових груп країни. Про захоплення та інтереси, хобі і відпочинок Лілії Ахметової, відомо мало, окрім того що вона як і чоловік захоплюється футболом. То чи не тримає футбольний клуб, всім відомий мільярдер, заради своєї обраниці.

Понад 5 років тому, ЗМІ всієї України говорили про розлучення, а ініціатором цього виступав сам Рінат Леонідович. Правда це чи ні, але інформаційні приводи, як то кажуть без “приводів” не з’являються, втім прес-служба спростувала будь-які чутки, заявляючи, що все в порядку і в них міцна сім’я.

Лілія Ахметова мама двох синів, Даміра та Алміра.

Джерело.