Об’єкти велоінфраструктури облаштовують на вулиці Текстильній

Капітальний ремонт- влаштування велоінфраструктури здійснюють на вул. Текстильній (в районі пішохідного переходу поблизу Тернопільського обласного центру зайнятості) та в районі пішохідного переходу поблизу фабрики «Нова» в м.Тернополі. Тут здійснюють роботи із пониження бордюрів та мощення доріжок фігурними елементами мощення.

img_8439

Нагадаємо, що на засіданні виконавчого комітету,  було прийнято рішення про затвердження титульного списку об’єктів велоінфраструктури на 2016 рік. У Тернополі затвердили . Згідно програми розвитку та стратегії велосипедної інфраструктури міста, у місті вже найближчим часом повинні з’явитись велосипедні контрсмуги на дорогах з одностороннім рухом, веломаршрут Бам-Дружба-Східний та місця для паркування велосипедів.

Як зазначив заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський, згідно з рішенням, найближчим часом у місті будуть здійснюватися роботи на таких об’єктах:

– на бульварі Шевченка (поблизу Українського дому «Перемога»)

– на вул. Білецькій (в районі переходу від ДПІ до парку ім.



Т.Шевченка),

-вул. Грушевського (в районі переходу від ОДА до парку);

– вул Руській (поблизу переходу біля зупинки «Готель Галичина» та поблизу Надставної церкви);

– на просп. С.Бандери (поблизу переходу від бульвару Д.Галицького до парку Національного Відродження);

– на вул. Текстильній (поблизу фабрики меблів «Нова» та Тернопільського обласного центру зайнятості), а також будуть встановлюватися велопарковки у місті.