“Медведчук наша людина, він дасть на Крим своїх людей”: відомий журналіст повідомий приголомшуючі дані

Кум глави РФ Володимира Путіна, лідер організації “Український вибір” Віктор Медведчук брав участь у спецоперації Кремля по вторгненню в Україну в 2014 році, передає Корупція.Інфо

Про це в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов, опублікувавши фрагмент розмови між координаторами підривних антидержавних акцій радником Путіна Сергієм Глазьєвим і Костянтином Затуліним у лютому-березні 2014 року.

Кремлівські чиновники згадують “людину від Медведчука”, яка мала їм допомогти – екс-міністра юстиції Криму Сергія Коровченка. При цьому в розмові фігурують й інші українські політики.

Глазьєв: Алло, Костю, дивись, я там з Медведчуком зараз зв’язався, вони дадуть свої пропозиції. У них там вже зараз міністр юстиції Криму, який діє на сьогоднішній день, ну, був у Могильова, – Коровченко Сергій Володимирович. Це їхній хлопець, вони його добре характеризують. Він сказав, що підтягне команду юридичну. Нам треба цього Коровченка зберегти.



Він уже міністр юстиції Криму, щоб він там і залишився.

Глазьєв: Ось у мене дві кандидатури, за які я. Коровченко – це від Медведчука, а я Розумовського добре цього знаю, багато років. Наш абсолютно. Затулін: До речі, (нерозбірливо), Медведчук він взагалі в розпал подій провалився кудись… Глазьєв: Ну, він хоч і провалився, але команда юридична у нього непогана. Він цілком на наших позиціях. І головне, що він до ВВ в будь-який момент потрапляє, тобто це важливий канал впливу.

Затулін: Зрозуміло. Глазьєв: І це їм теж буде корисно. Затулін: Гаразд, давай, добре.

Джерело.