Львів’янка збила і півкілометра провезла на капоті патрульного поліцейського

Автомобіль порушниці патрульні знайшли припаркованим в одному із дворів.

Резонансна ДТП сталася вчора, 7 січня, близько обіду, майже у центрі Львова. На вулиці Генерала Чупринки патрульні зупинили автомобіль Peugeot 208, який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. На вимогу патрульного жінка-водій відмовилася пред’являти документи. Тим часом, спілкуючись із порушницею, інспектори виявили у неї ознаки наркотичного сп’яніння.

Далі сталося непередбачуване, розповідають у прес-службі патрульної поліції Львівської області. Раптом жінка навмисно рушила з місця, збила спочатку одного інспектора, якого від удару відкинуло убік, а тоді вивернувши кермо, збила другого поліцейського і повезла його на капоті.

З Чупринки вона повернула на вулицю Ю.Захаревича, а згодом – на Котляревського. Тоді скинула патрульного з капоту і на великій швидкості втекла.

Патрульного забрала «швидка».



У нього діагностували забої, садна та перелом руки.

Тим часом патрульні встановили, кому належить автомобіль, і знайшли його в подвір’ї на вулиці Княгині Ольги з ушкодженням капоту та лівого дзеркала.

Особу громадянки також встановлено. Свідки вказали, що з автомобіля вибігла водій і забігла у під’їзд. 26-річна жінка вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху і свого часу відео, де львів’ян обурила її поведінка та порушення, навіть потрапило в Інтернет.

Джерело.