1 грудня завершується прийом заявок на конкурс «Найоригінальніший туристичний маршрут Тернопілля»

1 грудня завершиться прийом заявок на конкурс «Найоригінальніший туристичний маршрут Тернопілля». Конкурс проводять з метою залучення туристів та розвитку туристичної галузі краю шляхом створення туристичних продуктів та інфраструктури інформаційного спрямування. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, треба подати текст дорожньої інформації туристичного маршруту, програму туристичного маршруту по області, а також фотоматеріали.

1480406705-priroda-kanon7-jpg

Умови проведення конкурсу наступні:

– Тривалість маршруту, який подається на Конкурс, повинна розраховуватися не менше ніж на два дні.

– Конкурсна робота має містити резюме, культурні та організаційні моменти, приблизну вартість маршруту.

– Учасники Конкурсу повинні подати паперову та електронну версії своєї роботи Організатору.

– Конкурсна робота має бути написана українською мовою. До роботи обов’язково додається коротке рекламне резюме.

– Конкурсні роботи розробляються для усередненої цільової аудиторії (за віком і матеріальним положенням).

– Основними критеріями оцінювання Конкурсної роботи є професіоналізм, інноваційність підходу до роботи, незвичайність тем, орієнтація у наявності інших учасників туристичної галузі та зв’язки з ними.

Переможців конкурсу оголосять 10 грудня.

Додаткову інформацію щодо Конкурсу можна отримати в департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації (т. (0352) 43 00 35).

Контактні особи: Біловус Тетяна Петрівна, начальник відділу промоції та організації туристичної діяльності департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації тел. (0352) 43 00 35,
e-mail: [email protected]

Коваль Уляна Ігорівна, головний спеціаліст відділу відділу промоції та організації туристичної діяльності департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації тел. (0352) 43 35 39
e-mail: [email protected]