У Тернополі креативним тернополянам роздавали по 700-1500 грн (фото)

Підбито підсумки міських новорічно-різдвяних конкурсів.

Одразу дві події на Театральному майдані відбулися напередодні. Спочатку містяни упродовж трьох годин дивилися виступи десятьох вертепних колективів та учасників різдвяного концерту, а наприкінці цього дійства було оголошено підсумки конкурсу на кращий макет різдвяної шопки «Різдвяне диво».
За організацію та творчий підхід у представлені Різдвяних традицій українського народу сертифікат у розмірі 1500 грн за перше місце було вручено учням 7-8 класів школи номер 16 ім. В.Левицького.
Крім того, за перемогу у конкурсі «Феєрія Новорічного міста», за оригінальне оформлення ялинки, креативний підхід до створення святкової атмосфери міста Тернопільський дошкільний навчальний заклад номер 5 – отримав теж 700 грн. А в номінації «Настрій, дарований серцем», перемогу отримала третя школа, якій також
міська рада презентувала 700 грн. Таку ж суму за іноваційний підхід і креативність до святкового новорічного оформлення закладу, творчий підхід щодо популяризації національних традицій у номінації «Карнавал прикрас» отримала школа номер 24 обласного центру.
Кошти та почесні дипломи переможцям вручив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Джерело.