Рятувальники витягли зі ставу автомобіль з мертвим чоловіком у салоні. ФОТО

22 січня о 02:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на ставі у селі Теклівка Гусятинського району під воду провалився автомобіль, в якому перебувало двоє осіб.
Як повідомляють в Управлінні ДСНС   у Тернопільській області, чоловіки 1970 та 1986 років народження заради розваги виїхали на поверхню замерзлого ставу та провалилися під кригу. Авто з людьми за лічені хвилини зникло у крижаній воді. Одному з чоловіків вдалось вибратись з транспортного засобу та дістатися берега, інший врятуватись не зміг.

Оскільки в темну пору доби заборонено проводити пошуково-водолазні роботи, було прийнято рішення піднімати транспортний засіб та тіло потерпілого вранці, залучивши працівників Гусятинської рятувально-водолазної станціїводолазів відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону та особовий склад Гусятинського районного відділу Управління ДСНС України.

Всього на місці події  працювали 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Роботи завершено о 15:50 – транспортний засіб та тіло загиблого піднято на поверхню.

Джерело.