На Сумщині правоохоронці затримали осіб, розшукуваних за підозрою у викраденні людей

Поліцейські та прикордонники попередили спробу зловмисників втекти до сусідньої держави.

Чоловіків затримали в прикордонному містечку Ямпільського району.

Сумські правоохоронці отримали від столичних колег інформацію, що втікачі можуть прослідувати Сумщиною. За словами начальника поліції  в Сумській області Миколи Лушпієнка  поліцейські відразу розпочали оперативні та профілактичні заходи, – повідомляє відділ комунікації Національної поліції в Сумській області.

«Сумщина – регіон прикордонний. Вона межує одразу з трьома областями сусідньої держави, тому ми повинні були максимально перекрити нарядами та постами всі прикордонні райони», – зазначив Микола Лушпієнко.

Він додав, що оперативникам були відомі прізвища розшукуваних. Відтак на викриття та затримання зловмисників був зорієнтований весь особовий склад поліції регіону.

Були виставлені пости на дорогах, які перевіряли всі підозрілі авто, а також посилені наряди поліції, що чергували на залізничних вокзалах. Дільничні та оперативні співробітники активно співпрацювали із населенням, закликаючи їх повідомляти про всі незнайомі автівки та підозрілих осіб.

Посилили свої наряди та пости і працівники прикордонної служби. Протягом усього часу, поки тривали заходи, тривав обмін інформацією та підтримувався зв’язок із столичними колегами.

ака цілеспрямована робота дала свій позитивний результат: була отримана оперативна інформація, що осіб, схожих на розшукуваних, бачили в прикордонному містечку Дружба, що на Ямпільщині.

Затримали зловмисників поліцейські спільно з прикордонниками в одному із розважальних закладах міста.

Наразі підозрювані передані ініціатору розшуку для проведення подальших слідчих дій.

Джерело.