За неприбрані ділянки Тернополя штрафуватимуть ЖЕКи та підприємців

Тернопільські комунальники відповідатимуть за неочищені дороги та тротуари від снігу. Відповідне доручення дав міський голова Сергій Надал.

1479459737-zima-lopata-jpg

За його словами, штрафуватиме порушників муніципальна поліція. Також відповідальність за неприбрані тротуари від снігу чекає на місцевих підприємців. Вони зобов’язані прибирати прилеглу територію по периметру свого кіоску чи торгового намету на віддалі 15 метрів.

Очільник міста закликає тернополян повідомляти про подібні випадки у муніципальну поліцію або телефонувати на гарячу телефонну лінію міськради 15-80.

–  Прошу всіх тернополян, які будуть бачити неякісне прибирання, чи посипання, чи пішохідних ділянок, доріг, чи дворів, прошу телефонувати на гарячу лінію міської ради 15-80 і буде оперативне реагування, – коментує Сергій Надал.

Також, нагадуємо, що діє розпорядження міського голови щодо контролю за якістю прибирання прибудинкових територій. У разі виявлення фактів не належного прибирання, тернополяни будуть звільнені на 100% від плати за обслуговування будинку.