Поповнення у тролейбусному парку Тернополя

Протягом останніх років в Тернополі триває будівництво нових тролейбусних ліній і оновлення тролейбусного парку. Днями з чеського міста Усті-над-Лабем привезли тролейбус №175, який днями пройшов випробування на вулицях Тернополя.

1472845539-transport-%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b9%d0%b1%d1%83%d1%81

Тим часом готують до випробування ще один тролейбус «Škoda 15Tr» – №176, також з Усті-над-Лабем. А за кілька днів КП «Тернопільелектротранс» очікує на прибуття «гармошки» з міста Чеське-Будейовіце. Загалом цього року підприємство поповниться п’ятьма тролейбусами «Škoda 15Tr».

 

Пропонуємо вашій увазі ТОП-6 переваг тролейбусів: 

 

Економія. Враховуючи те, що вартість проїзду в електротранспорті вдвічі дешевша, ніж у маршрутному таксі, за кожну поїздку вдається заощадити до 50% коштів.

 

Комфорт. Основні маршрути на сьогодні обзавелися чеськими «гармошками», які дозволяють перевозити значно більшу кількість пасажирів одночасно. До того ж, вони просторі, безпечні та надійні.

 

Новітні технології.



В тернопільських «рогатих» функціонують електронні монітори, Wi-Fi, а наразі проводять тестування системи електронної оплати за проїзд.

 

Екологія. Тролейбуси їздять за допомогою ліній електропередач, при цьому не забруднюючи атмосферу різноманітними відходами.

 

Постійне оновлення тролейбусного парку. Протягом останніх чотирьох років за кошти міського бюджету придбано більше двадцяти нових тролейбусів, та, відповідно, наполовину оновлено парк КП «Тернопільелектротранс».

 

Будівництво нових тролейбусних ліній. Міська рада Тернополя впевнено дотримується курсу на охоплення максимальної частини міста тролейбусним сполученням.