Продавця «метадону» і «димедролу» затримали у Тернополі

Підозрюваного у продажі наркотичних речовин піймали «на гарячому» працівники управління протидії наркозлочинності ГУ НП у Тернопільській області. Чоловік реалізовував наркозалежним особам обласного центру «метадон» і «димедрол».

Правоохохорнці зазначили, «бізнесмен» — раніше судимий 42-річний тернополянин.

Наразі у суді розглядають кримінальне провадження щодо підозрюваного. У 2015 році його піймали на продажі сильнодіючих лікарських засобів — «димедролу» і «соннату». Проте на шлях виправлення тернополянин не став і продовжив торгувати недозволеними препаратами.

Під час проведення санкціонованого обшуку у чоловіка вилучили димедрол і двадцять таблеток метадону. Оперативники встановлюють шляхи надходження цих препаратів.

У ході слідства стало відомо, що за таблетку димедролу він просив 40 грн, за метадон — 100 грн за штуку.

Вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до ч. 1 ст. 307 ККУ — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів і ч. 1 ст. 321 — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів.

Триває слідство.

Джерело.