В Тернополі стартує джазовий фестиваль «JazzBez»

З 2 по 4 грудня у Тернополі відбудеться XI міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez». Цьогорічний тернопільський фестиваль суттєво розширив свої горизонти і вже анонсовані виконавці з Японії, Іспанії, Італії, Швеції, Польщі, Молдови та США.

1478615830-kultura-jazz_bez_day_1-png

За словами начальника управління культури та мистецтв Олександра Смика, фестиваль «JazzBez» стає елітною візитівкою початку зимових вечорів у Тернополі.

В Тернопіль з’їжджаються досить такі цікаві музиканти. Представлені країни Японія, Іспанія, Норвегія, Швеція, Польща. І нагадую, що, власне, цей фестиваль, джазовий фестиваль «Jazz Bez», уже стає такою елітною ознакою наших зимовихвечорів, передноворічних вечорів. Має свого глядача. І відбувається, традиційно, в нашому драматичному театрі, – розповів начальник міського управління культури та мистецтв Олександр Смик.

Концерти розпочинатимуть о 19-тій годині.



Квитки можна придбати у касі драмтеатру, ЦУМі та на сайті gastroli.ua, їхня вартість коливається від 80-ти до 120-ти гривень.

Фестиваль JazzBez був започаткований у 2000 році українським Львовом та польським Перимешлем. З того часу до ідеї проведення мандрівного джазового фестивалю долучилися ще десять міст з України та шість з Польщі.