У збаразькому замку на Тернопільщині відзняли танцювальний відеоролик (ФОТО+ВІДЕО)

Тернопільська студія соціальних танців “Social Dance Club” у збаразькому замку на Тернопільщині відзняли художній відеоролик.

Про головну ідею створення цього відеоролика в коментарі журналісту 0352.ua розповіла інструктор по соціальних танцях школи “Social Dance Club” Сідловська Людмила.

“Ми є студією соціальних танців “Social Dance Club” в м.Тернопіль. Основними напрямками у нашій школі це є сальса, бачата, кізомба, зук та реггетон. Ми постійно проводимо різні організаційні культурно – розважальні заходи і також, періодично, наші інструктора ставлять постановочні танці та шоу номери. Я довго думала, яку ж мені ставити свою першу постановку, дебютну. Ідея самої постановки виникла, ще десь в травні, після одного з танцювальних фестивалів. Я просто заснула в поїзді, і мені приснилася сама ідея і концепція постановки. Як би це не звучало банально, але так, саме приснилася))) Я вже чітко знала, що я хочу, що це буде сальса фьюжн – мікс із декількох напрямків, але основа – це все таки сальса. І, згодом, ми почали тренування.

Участь приймали учні нашої школи, а саме учениці з моєї старшої групи. Вони надзвичайні молодці. Тренування зайняли кілька місяців, потім визначення образів і сам виступ на передноворічні вечірці, яку організовувала наша школа. І в процесі, вже виникла ідея про те, що потрібно зняти відеоролик і шукали локацію. І вже після виступу, за тиждень до Нового року, я розуміла, що хочу зняти відео саме на закінчення 2017 року. Хотілося якесь таке місце, яке б підходила по характеру першої частини танцю, саме так я бачила. Я розуміла, що хочу щось містичне, високі стелі, затемнені кімнати, щось старовинне…..і на думку приходило тільки одне Замок….тоді я і згадала про наш прекрасний Збаразький замок, і дуже захотіла саме там зняти нашу постановку у вигляді такого художнього відеоролика. Мою ідею підтримали! Відеозйомкою та монтажем зайнявся талановитий відеограф Андрій Левченко, “Fito Time Studio” зі світловим обладнанням нам допомогли наші партнери – компанія «Бастер», а також на зустріч нам пішов директор заповідника «Замки Тернопілля» Маціпура А.В. І саме завдяки такій командній роботі та підтримці людей, які змогли зрозуміти з пів слова як я це бачу, та допомогли втілити цю ідею в життя – Ви можете насолоджуватись таким прекрасним відеороликом”, – розповіла інструктор по соціальних танцях школи “Social Dance Club” Сідловська Людмила.

Джерело.