“У нашій родині сталося страшне горе…”: Наречена відомого російського спортсмена загинула під час катастрофи Ан-148

Однією з жертв катастрофи Ан-148 в Підмосков’ї стала кохана гравця хокейного клубу “Адмірал” Сергія Ільїна Дар’я Толмасова. Дівчині було 22 роки, передає Корупція.Інфо

“У нашій родині сталося страшне горе… Сьогодні в результаті авіакатастрофи на борту літака, що прямував з Москви в Орськ, загинула подруга нашого захисника” Адмірала “Сергія Ільїна Дар’я Толмасова”, – написав на своїй сторінці в соцмережі хокейний агент Шумі Бабаєв (орфографія і пунктуація автора тут і далі збережені – прим. ред.).

За словами агента, Даші було всього 22 роки. “Ми висловлюємо найглибші співчуття нашому другові і його сім’ї… Сережа, тримайся і крепись“, – звернувся Бабаєв до хокеїстові.

Сергій Ільїн грає за владивостоцький “Адмірал”. Контракт 23-річного захисника розрахований до травня 2018 року. Він виступав як в КХЛ, так і в ВХЛ.

Тим часом стало відомо, що зазнав катастрофи в Підмосков’ї Ан-148 використовувався в тому числі і хокейними клубами.



Так, 10 лютого в Орськ з Москви “Саратовський авіалініями” прибула місцева команда ВХЛ “Південний Урал”. 12 лютого, на цьому літаку в Орськ повинен був летіти ангарський “Єрмак”, пише “Чемпіонат” з посиланням на адміністратора команди.

Як писали зазнав аварії в неділю, 11 лютого, між населеними пунктами Заворово і Степанівське в Раменському районі Московської області. Лайнер, який вилетів з аеропорту Домодєдово і повинен був виконати рейс з Москви в Орськ, пробув у повітрі всього дві хвилини. На борту перебувало 65 пасажирів і шість членів екіпажу – всього 71 чоловік. Всі вони загинули.

Джерело.