Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до смерті собаки

Терен вже повідомляв про черговий випадок жорстокого поводження з тваринами. Даний факт правоохоронці Тернополя внесли до журналу єдиного обліку про скоєні злочини та правопорушення.

Десятого лютого о 22:40 на лінію “102” надійшло повідомлення від місцевого мешканця. Чоловік заявив, що на вулиці Спортивній біля гаражного кооперативу невідомі особи знущаються над собакою.
На місце події виїжджав наряд патрульної поліції та група швидкого реагування. Проте заявник давати будь-які пояснення відмовився. Правоохоронці обстежили територію, але нікого, схожого за описом, не виявили. На місці ймовірного злочину працівники поліції знайшли гільзу ймовірно від гладкоствольної рушниці, пише Досьє 102.
Ще одне повідомлення схожого змісту отримали правоохоронці наступного дня – 11 лютого.



Заявниця розповіла, що на вулиці Спортивна лежить поранена собака, а з рани йде кров. Як стало відомо, тварина померла ще вночі, а рана – слід від вогнепального поранення.
Правоохоронці розшукують причетних до даної події осіб й просять мешканців міста та області повідомляти про будь-які факти жорстокого поводження з тваринами

Джерело.