У Тернополі люди об’єдналися війною (фото)

Сьогодні, 17 лютого, «Об’єднання добровольців» презентувало свій обласний осередок.
ГО «Об’єднання добровольців» виникло з ініціативи українських воїнів. В першу чергу організація покликана відстоювати та захищати інтереси бійців-добровольців.

Ми робимо акцент на те, що потрібно допомагати добробатам і всім іншим бойовим підрозділам, які боронять наше небо; на дітей загиблих військовослужбовців, на дітей полонених. Робимо усе можливе, щоб допомогти тим, хто в госпіталях, ті, що на лікуваннях, на реабілітаціях, докладаємо максимум зусиль, щоб допомогти сім’ям бійців, які віддали найрідніших на цю кляту війну, – каже керівник організації «Схід та Захід Єдині» Василь Конько.
На презентації були присутні не лише керівники «Об’єднання добровольців», але й активісти та бійці. Усі вони у складі добровольчих батальйонів встигли побувати у найгарячіших точках військового конфлікту на сході країни, а також зарекомендували себе, як волонтери.
Наша організація стає всеукраїнською. В Тернополі керівником є Дмитро Гайдуцький.



Юридичним керівником є я, але рішення приймається радою організації. Кожна область представлена на раді і це нам дає можливість працювати дієво і справжньо. Ця організація об’єдналася війною і зробила нас однією сім’єю. Всі, хто має відношення до цієї війни – стали одним цілим. Ми не є політичною структурою, але маємо наміри впливати на політичні процеси, – наголосила Олена Живко.

Джерело.