Де брати європейські і американські гроші, розповіли тернополянам

Що таке туристична дестинація та де брати європейські та американські гроші для розвитку туризму у своєму ОТГ, розповідали на семінарі у Тернопільському центрі розвитку місцевого самоврядування.

Хоча тема безпосередньо стосувалася розвитку сільського та зеленого туризму, на заході учасники вивчали й Світовий та український туризм, його тенденції і тренди, правові основи, існуючі та перспективні види туризму, відмінності туристичних регіонів України.
Координатор заходу – фахівець, менеджер, керівник мережі Української асоціації Greenways Сергій Підмогильний, спікери заходу – начальник відділу туризму ТОДА Назар Яворський, голова ГО «Туристична аcоціація Тернопілля» Наталя Волощук та викладачі тернопільських вишів.

 

– В Україні є багато американських та європейських грошей, треба лише не лінуватися їх взяти, – зазначив директор Тернопільського центру розвитку місцевого самоврядування Віктор Литвинчук, очевидно, маючи на увазі участь у різних закордонних програмах та грантах.
Цікавими темами для представників громад став розвиток туристичних дестинацій, туристичні ресурси, доступність, інфраструктура, участь людей, організація забезпечення розвитку

Джерело.