Молодицю, котра обкрадала жителів Тернопільської області, вдалось затримати

У поліцію звернулася мешканка села Комарівка, Бережанського району. Жінка розповіла, що коли її не було вдома, двері незнайомці відкрив малолітній син. Відтак, з хати зникли три золоті каблучки та підвіска загальною вартістю 12 тисяч гривень.

З подібною заявою прийшла у поліцію і жителька Зборівського району. Жінка розповіла, що з помешкання пропали тисячу гривень після візиту волонтерів.

На щастя, підозрюваних у скоєнні злочину змогли описати сусіди потерпілих. Люди розповіли, що незнайомці приїхали на чорному автомобілі MITSUBISHI LANCER. До того ж, до помешкань заходила тільки молода жінка, чоловік перебував за кермом.

Зловмисницю разом зі спільником вдалося затримати у Львівській області у місті Стрий о першій годині ночі.



Викрадене у зловмисниці вилучили. Жінку доправили у Бережанське районне відділення поліції. З’ясувалося, що вона мешканка Івано-Франківської області 1986 року народження.

Зловмисниця розповіла, що спершу поїхала до друзів у Львівську область, де уся компанія гуляла та розважалася. Згодом жінка разом зі знайомим поїхали у Тернопільську область. Спершу зупинилися у Зборівському районі, щоб попросити гроші на лікування дитини, якої немає.

Жінка зайшла в одне із помешкань побачила тисячу гривень, забрала, далі сіла в машину і поїхала у Бережанський район. Там зловмисниця постукала у двері, відкрив малолітній хлопчик, зловмисниця набрехала, що змерзла і хоче погрітися. Дитина пустила незнайомку до хати, і коли хлопчик пішов дивитися телевізор, то злодійка забрала золоті вироби і втекла.

Сьогодні зловмисницю перевіряють на причетність до схожих злочинів на території області, також відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ККУ – крадіжка.

Джерело.