“Прийшов п’яний і заснув, не вимкнувши..”: Чоловік згорів заживо у власному будинку

У Донецькій області загинув чоловік. Про це повідомляє місцева поліція.

За даними відомства, трагедія сталася в одному з приватних будинків с. Михайлівка.

“Під час огляду місця події було встановлено особу загиблого. Ним виявився 42-річний власник будинку. Того дня чоловік прийшов напідпитку і заснув, не виключивши електричну плитку. Через деякий час сталося коротке замикання, що призвело до загоряння”, – пояснили в поліції.

Всього в Донецькій області за добу сталося сім пожеж, з яких п’ять – у приватному секторі.



Вогонь забрав життя однієї особи, ще одна потрапила до лікарні.

Нагадаємо, у неділю, 4 березня, вранці в Чигирині Черкаської області сталася пожежа у Свято-Троїцькому монастирі, в якому загинула його служниця. Про це повідомляє прес-служба місцевої ДСНС.

“Під час проведення рятувальних робіт в задимленому приміщенні, рятувальники знайшли на місці пожежі й винесли в безпечне місце жінку без ознак життя. Спроби лікарів бригади швидкої допомоги повернути жінку до життя виявилися марними. Загиблою виявилася 53-річна служниця”, – йдеться в повідомленні.

А в Хмельницькій області горів завод з виготовлення поліетиленових виробів. Пожежа, про яку рятувальники дізналися від працівників підприємства, сталася пізно увечері 1 травня. Пожежу площею 350 квадратних метрів рятувальники загасили приблизно за 40 хвилин. На ліквідації пожежі працювали 21 пожежних особового складу.

Джерело.