“Не портьте нерви шоферу, бо зробить аварію”: пасажири заступаються за хама-водія тернопільської маршрутки

Водії маршруту №6 знову стали причиною скандалу. Однак цього разу за хамського водія заступилися… самі пасажири.

Про це у новинній спільноті у Фейсбуці написала Людмила Ткачук.

“І знову водії-хами на маршруті №6… На цей раз вразив своєю нахабністю водій маршрутки №6 (номерний знак ВО 2620 ВН). Мала нещастя сьогодні двічі зіпсувати собі настрій з хамом, який кермує цією маршруткою. Вранці заходжу в автобус, даю 5 гривень, відповідно прошу квиток з валідатора.



Водій себе вів так, наче я попросила не квиток за свої ж гроші, а місячну виручку!.. Його словесна діарея просто вражала,-йому плювати на Мединського, Надала і тих, хто поставив ті валідатори… він не давав, не дає і не буде давати квитків, хай його фоткають хоч сто разів…, я відволікаю його тим валідатором від дороги і цим створюю аварійну ситуацію. Це саме повторилось після обіду і з тим саме водієм. Треба ж було повертаючись додому знову попасти на нього ж!))) Він мене впізнав і став сам провокувати скандал, повторюючи те ж саме, що і вранці,але ще в більш нахабній формі. АЛЕ!… Знаєте, що мене вразило у цій ситуації найбільше????? На його захист кинулось 50% пасажирів, а точніше наш новосвітівський нафталіновий батальйон (пенсіонери-завсєгдатиє маршруту №6). Звучало приблизно так: “Чого ви вчепилися до бідного шофера… Нащо вам той нещасний білет… Не портьте нерви шоферу, бо зробить аварію”… і т.д. і т.п.

Ось подивишся на такий бидлостан (вибачте за емоційність) і розумієш, чому ми досі живемо в такій багнюці… Бо народ в нас такий в своїй більшості, на жаль… Які люди – таке життя!((“, – написала жінка.

Джерело.