Всі купуються та всі продаються

Віднедавна у тернополян з’явилися нові можливості, що дозволяють купити зустріч з видатними людьми. Тепер, побачення з політиками, бізнесменами чи відомими митцями в неформальній обстановці реальне. Свої ставки можна зробити до 10 грудня, а зустрітись з обраною людиною з 14 грудня. Отже лише кілька днів, залишається аби зробити свій вибір і тому варто поспішити. В рамках Благодійного аукціону побачень до Дня Святого Миколая, який організували студенти ТДМУ, можна не лише цікаво провести час, а й допомогти дітям-сиротам. Адже кошти за «лоти», що будуть зібрані, підуть на допомогу тим дітям, які їх потребують.

1481011125-lyudi-romantic-jpg

До участі в благодійній акції вже долучились понад 300 бажаючих, серед них є і відомі персони нашого міста.



Тепер кожен може придбати годину часу з вподобаною людиною, серед яких є й відомі політики, спортсмени, діячі культури та багато інших цікавих осіб, а переглянути їх всіх можна тут.

Так, фотоальбом аукціону «Відомі тернополяни» вже має таких віп-осіб як С.Барна, В.Шумада, В.Бобко, В.Мацикур, Ю.Вітяк, І.Чайківський, В.Тошчишин, А.Білик, Б.Боденчук.

«Відомі тернополянки» програють чоловікам кількісно, зате однозначно виграють якісно, це: Л.Проць, Н.Кіндрацька, Г.Василенко.

Звичайно, побачення з такими особистостями теж будуть неординарними. Ось, наприклад, провести час з обранцем можна і в спортзалі, адже серед «лотів» присутні відомі не лише у місті, а й далеко за його межами спортсмени, такі як Віктор Мацикур та Лілія Проць. Цікаво дізнатись про закулісся фестивалю «Ї» від його засновника і організатора цього культурного дійства Василя Томчишина. Можливо якщо він пообіцяє один безкоштовний квиток, то і бажаючих його придбати значно збільшиться. Якщо говорити про закулісся, то про це одразу грозиться розповісти інший «лот» – депутат облради Володимир Бобко, титулований на аукціоні прометеєм пішохідних переходів. Певне тому, що ще в 2009 році подав проект освітлення тих же переходів і сьогодні це світло дійсно освітлює дорогу пішоходам. Також, до благодійної акції долучився і його колега по обласній раді – Степан Барна. Переходів звичайно ж він не освітлює, зате його усмішка на фото точно осяє вашу кімнату з монітору.

Багато цікавих особистостей наразі є недооціненими, адже їх перемога залежить від наших ставок. А щирі усмішки дітей-сиріт – від кількості зібраних коштів та активності тернополян. Значить, нам під силу зробити аж дві корисних справи: гарно провести час та побути добрим Святим Миколаєм!

Наталія Шкляр