Тернополяни скаржаться на безвідповідальних комунальників, яким чхати на проблеми людей

Мешканці центру нарікають на тих, в чиї обов’язки входить прибирання прибудинкових територій. Зокрема, йдеться про ПП «Східний масив», які досі навіть осіннього листя не вивезли.
9b51bf9dad7ede65ac40da28978940cc_xl

Ситуацію описала місцева жителька пані Наталія в рубриці «Питання-відповіді», що на сайті Тернопільської міської ради.

«Скажіть будь ласка, що робиться з ПП «Східний масив”? У дворі, по вулиці Камінна,5 до цих пір стоять мішки з опалим листям. Ніхто не збирається його вивозити. Відмічу, зібране у мішки опале листя, яке власноручно жильці прибирали ще 12 листопада. Прибиральник прийшов в обід, для галочки щось там позгрібав з 1/4 території двору, що ближче знаходиться до людського ока, сказав, що приїде машина, забере це листя і все. Листя вже пережило минулий снігопад, дочекалось теперішнього і буде красуватися, як так розумію, до Нового року чи й далі…

Під час минулого снігопаду розгрібали сніг жильці самостійно, прибиральника не було видно взагалі.



Півтораметрові бурульки (маю фото) звисали цілий тиждень, дзвонили в міську раду, бо школярі 5 школи намагались сніжками їх збивати, – безрезультатно, попадали самі, – допомогла погода. Слава Богу, що без травм обійшлося!!! Тепер картина та ж сама, тільки поприсипав сумішшю стежки, які протоптали самі люди і все. Цього разу придбали лопати, розгортаємо сніг самі», – пише обурена тернополянка.

Люди просять місцеву владу втрутитися і вплинути на ситуацію та забезпечити в місті порядок.