Мафія в Тернополі

Цього місяця Клуб гри у Мафію “Елеймс” відзначає 7-й день народження. Тисячі людей беруть участь у цій грі. Сьогодні «Мафія» виходить на новий професіональний рівень. Грошові винагороди команд становлять по кілька сотень тисяч євро. Тернопіль збирає хлопців та дівчат для того, щоб цікаво провести час за інтерактивною грою. 

Сім років тому, засновник Тарас, разом з іншими студентами вирішили пограти у мафію в їдальні гуртожитку. Усім сподобалося і гра стала постійною.



Через деякий час почали приєднуватися студенти з інших університетів, коледжів і ставало вже затісно, бо ігровий вечір складався з понад 20 осіб. Тому, вони почали шукати офіси, приміщення громадських організацій. Очікування виправдалися, їх було вже до 100 осіб! І так вони вирішили створити професійний Клуб гри у Мафію “Елеймс”. Потім зконтактували з представниками інших клубів Тернополя, щоб можна було організувати змагання.
Змагання бувають дуже різноманітними. Їх більше, ніж півсотні. Призи бувають також різними – від грамот, кубків, медалей до айфонів, ноутбуків. Є призовий фонд і він ділиться на команду, яка перемагає. Тобто змагання бувають командними або індивідуальними. Команда складається від 2 до 5 гравців. Гравець приносить певні бали у скарбничку своєї команди. Команді тернополян вдавалося привозити перемоги з різних куточків України.

Джерело.