Тернопільські “Вар’яти” працюють над сценарієм комедії та приміряють на себе ролі акторів нового фільму

“Ще один особливий день у житті. Перший крок у нову еру. Перший день зйомок у повнометражному фільмі. Перший дубль у кіно”, – написав на своїй сторінці у Facebook тернопільський шоумен та знаний гуморист Сергій Притула.


Як з’ясувалося, ціла команда коміків з «Вар’яти-шоу» працюють зараз над повнометражним фільмом режисера Ольги Ряшиної “Секс і нічого особистого”, створеного за фінансової підтримки Держкіно. Хлопці написали сценарій до нього. Сама комедійна стрічка вийде в український кінопрокат в 2019 році на День святого Валентина.

Варто зазначити, що це далеко не перший раз, коли до учасників «Вар’яти-шоу» звертаються за допомогою в написанні сценаріїв.



Але досі це були телесеріали та скетч-шоу, а от «Секс і нічого особистого» став «першою ластівкою» в форматі повнометражного кіно.

Як повідомляє видання «Ukrainian People», гумористи працювали над адаптацією популярного канадського формату “My Awkward Sexual Adventure”, де головний герой спочатку розлучається зі своєю дівчиною через те, що, за її словами, він – повний нездара в ліжку, а потім знайомиться зі стриптизеркою, яка має його навчити усім сексуальним тонкощам.

Один з авторів сценарію та актор “Вар’яти-шоу” Володимир Ковцун каже, що сюжет має полюбитися глядачеві, як і головні герої.

— Багато цікавих другорядних ролей, несподіваний кінець, секс, ну і звичайно, гумор – куди ж без нього?”,— каже він.

А от для Сергія Притули, це справній дебют у повнометражні. Він зіграє у фільмі друга головного героя. За словами Притули, його персонаж – це роль другого плану, присутність якого в сюжеті хоч і не основна, але важлива.

Джерело.