Історії, які допоможуть вам у складні моменти життя

1. Сьогодні я чув, як один з моїх колег жартував над іншим через те, що той їздить на роботу на громадському транспорті, а не на особистому автомобілі. А трохи пізніше я чув, як цей же колега просив свого кредитора про відстрочку.

2. Сьогодні я повідомив своїй пацієнтці, що її син народиться з деформованою лівою рукою, на хвилину вона задумалася, а потім сказала: “Я знала, що він буде особливим.”

3. Сьогодні одна знайома жінка розповіла мені, як сильно вона стpaждала, коли її дочка загuнула в автoкaтaстpoфі. Вона дуже довго не могла прийти до тями від гоpя, її життя зупинилося, вона постійно оплакувала її.



А одного разу вночі їй наснилася маленька дівчинка. Вона несла два величезних відра. Відразу було видно, що їй дуже важко. Кожен крок давався їй з великими труднощами. Моя знайома запитала у дівчинки: “Що ти несеш?” А вона відповіла їй: “Це твої сльози, мамo”. З цього дня вона взяла себе в руки і більше не плакала.

4. Сьогодні в магазині я бачив дівчинку років восьми. Вона розмовляла з собакою, гладила її і посміхалася. Осторонь стояли її батьки. Вони, тримаючись за руки, спостерігали за нею і по їхніх обличчях було видно, що вони щасливі. Трохи пізніше я дізналася, що їх дочка хвора на аyтизм і вони перший раз почули, як вона каже повними реченнями.

5. Сьогодні, коли я плакала через те, що мене кинув хлопець, моя бабуся погладила мене по плечу і сказала: “Все змінюється, але сонце завжди встає на наступний день. Погана новина полягає в тому, що немає нічого постійного, хороша новина полягає в тому ж.”

6. Сьогодні, зупинившись в своєму автомобілі на світлофорі, я заслухавшись мелодією, яка звучить з колонок, став барабанити в такт в повітрі, ніби переді мною ударна установка. Раптом я помітив, що за мною спостерігає дівчина з сусіднього автомобіля. Я зніяковів і хотів вже відвести погляд, як несподівано побачив, що вона посміхнулася і почала грати на уявній гітарі. Ми продовжували грати разом, а потім загорілося зелене світло і наш джем-сейшн закінчився.

Джерело.