Випускники ТНЕУ запевняють, що їх ВУЗ – найкращий

Кожному відомо, що обличчям будь якого закладу вищої освіти є його випускники – молоді люди, які здобуваючи фах, формуються як особистості, розкривають грані власних талантів, вчаться долати перешкоди і досягати успіху.


Не секретом є і те, що сучасні зво вболівають за позитивні відгуки своїх вихованців, адже кожен із них є найнадійнішим джерелом інформації для майбутніх абітурієнтів – потенційних студентів того чи іншого університету, пише сайт ternopoliany.te.ua.

Відповідно до нових норм організації навчального процесу хлопці та дівчата, пройшовши підготовку за освітнім ступенем «магістр» тривалістю у півтора року, завершують навчання не влітку, а в зимово-весняний період. Отже саме зараз в університетах тривають урочистості з нагоди вручення дипломів вчорашнім студентам, а сьогодні – кваліфікованим фахівцям.

Активно діляться своїми враженнями про навчання, співпрацю з професорсько-викладацьким колективом, плани на майбутнє випускники Тернопільського національного економічного університету, запевняючи, що їхній заклад вищої освіти – найкращий!

Спілкуючись з молодими людьми, розумієш, що упродовж навчання вони справді отримали необхідний багаж знань, перейняли досвід від своїх наставників, науковців, провідних практиків. А чого тільки варті насичені студентські роки, проведені з найкращими друзями під час багаточисельних спортивних і мистецьких акцій, роботи над цікавими проектами.

Проаналізувавши такі відгуки, Тернопільський національний економічний університет може бути впевненим у тому, що його випускники пишатимуться тим, що навчалися тут, а рекомендації для сьогоднішніх школярів будуть чи не найкращими!

Джерело.