У центрі Тернополя встановлюють гігантську писанку з ниток

Великодній ярмарок у Тернополі розпочнеться з четвертого квітня і триватиме до середини наступного місяця. На ярмарку продаватимуть випічку та святкові сувеніри.


Наразі в центрі міста облаштовують локації, на яких продаватимуть різноманітні смаколики. Також встановлюють гігантську писанку, яку майструють з ниток.

«Ми разом з нашими партнерами зі Львова взялися за організацію Великоднього ярмарку. Наразі робимо локації, які працюватимуть з четвертого по п’ятнадцяте квітня. Тут продаватимуть різноманітні солодощі, маленькі пасочки, різні сувеніри. Запрошуємо тернополян, гостей міста.



Сподіваємося, це оживить наше місто під час Великодня. А родзинкою Великоднього ярмарку має стати дуже цікава писанка з ниток. Вона досить великих розмірів, і має оригінальну структуру. Зараз хлопці майструють її. Думаю, вже цими вихідними тернополяни зможуть милуватися оригінальною композицією», – розповідає заступник директора Тернопільського туристично-інформаційного центру Галина Гончар.

Під час Великодня у центрі Тернополя відбудуться урочисті виступи творчих колективів. У програмі: виконання пісень і танцювальні композиції.

Джерело.